ESP

Restauració de façanes a Tarragona


Rehabilitació de façanes, edificis i superfícies urbanes. Especialitzats en el tractament de superfícies, el manteniment i restauració de murs i façanes, millorant les condicions de la superfície, la seva durabilitat, impermeabilitat, condicions de seguretat i la seva funcionalitat.


Ens adaptem a qualsevol edifici arquitectònic, utilitzant per a cada cas el millor sistema i tècnica de restauració, que s'adapti a les necessitats de cada estil. Realitzem rehabilitacions energètiques, aïllaments tèrmics i impermeabilització de façanes i terrats.


A més de les típiques reparacions i rehabilitacions amb morter, monocapa o pintures de façana, realitzem treballs més específics amb sistemes més nous, amb més eficiència energètica i propietats molt superiors i avantatjoses.


SISTEMA SATE


Les sigles SATE provenen de sistema aïllament tèrmic exterior. És un sistema que millora el confort i l'eficiència energètica en edificis nous i existents. L´aïllament SATE combina la utilització d´un material aïllant tèrmic i en alguns casos acústic amb un revestiment d´acabat decoratiu. Són aptes per a obra nova i per a rehabilitació i donen resposta a les diferents necessitats destalvi energètic. També contribueix a millorar les condicions de confort a l'interior de l'habitatge.


  • Sistema Sate
  • Sistema Sate

SURO PROJECTAT


El Suro projectat és una barreja de materials entre les quals destaca el suro natural.


És un bon aïllant tèrmic: el seu principal avantatge és que aconsegueix que tant el fred com la calor es quedin fora i de fet es calcula que es guanyen d'uns 7 a 10 graus quan es posa a façanes o cobertes


Es tracta d'un material que dura molt: el suro és molt flexible de manera que quan hi ha tensions o moviments a l'estructura de l'edifici les aguanta sense esquerdar-se el que li permet conservar les seves propietats al voltant de deu anys.


Aïlla del soroll: després de col·locar-lo els clients solen destacar que els sons del carrer queden molt esmorteïts una cosa que s'agraeix molt en un país com el nostre on el soroll és un problema molt seriós, al qual ningú en fa cas.


  • Suro Projectat
  • Suro Projectat
  • Suro Projectat
  • Suro Projectat

SISTEMA ANTIFISURES


Es tracta d'un sistema compost per morter flexible d'altes prestacions, armat amb fibra de vidre, que conjuntament doten una flexibilitat a la façana, que permet absorbir possibles fissures que altres tipus de revestiments no suporten.


  • Sistema Antifisures
  • Sistema Antifisures